Varausehdot

1.4.2023 alkaen

Voidaksemme taata vierailunne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, OriCamping Oy noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen palveluvarausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, heti kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.

Varaaminen ja maksu

Alustavia varauksia otamme vastaan puhelimitse (kesäaika) tai sähköpostitse tehtyihin varauksiin. Alustava varaus on vahvistettava viimeistään 10 vrk ennen saapumista. 

Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.

Varauksen voi tehdä myös verkossa nettivarauksena.

Majoittujista vähintään yhden on oltava täysi-ikäinen. Ikä voidaan tarkastaa koska vain majoituksen aikana. Jos majoittujista kukaan ei täytä ikävaatimusta, voidaan varaus peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Majoitus tulee maksaa viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkua.

Jos majoituksen alkuun on alle 7 vrk, maksu tulee suorittaa heti.

Nettivarauksen yhteydessä. maksun voi suorittaa joko verkkopankissa tai luottokortilla.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan OriCamping Oy voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. 

Yksityis- ja yritystilauksiin liittyvät majoitusvaraukset, mihin on tilattu lisäpalveluita (mm. tarjoilut, sauna) laskutetaan jälkikäteen. Tilaisuuksiin varaukset sähköpostitse.

Peruutusehdot

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse (kesäaika 1.6.-31.8.) +358 413144395 tai sähköpostilla oricamping@gmail.com.

Jos kyseessä on jo maksettu varaus, voit anoa takaisinmaksua sähköpostitse. Muista aina ilmoittaa nimesi, tilausnumerosi (jos sellainen on) ja majoituksen ajankohta. Takaisinmaksuanomus tulee tehdä viimeistään 14 vrk peruutuksen jälkeen.

Luottokortilla maksetut varaukset hyvitetään pääsääntöisesti takaisin luottokortille ja verkkopankkimaksut sille tilille, josta maksu on suoritettu.

Huom. Varauksen maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Yhden yön varauksissa varaus voidaan maksutta peruuttaa varauksen  alkamista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta OriCamping Oy:llä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

Useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksen asiakas voi maksutta peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta OriCamping Oy:llä on oikeus veloittaa  50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen.

Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle 48 tuntia ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on OriCamping Oy:llä oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

Lisäpalveluiden kuten saunavarauksen peruutus tulee tehdä edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta OriCamping Oy:llä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus tai
kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan

majoitusvuokra kokonaisuudessaan. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus.

Saapumatta jättäminen: OriCamping Oy:llä on oikeus periä asiakkaalta varattujen palvelujen täysi hinta.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

OriCamping Oy:n oikeudet

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi OriCamping Oy perua asiakkaan tekemän majoitusvarauksen. Tällöin asiakas on oikeutettu saamaan maksamansa maksut  takaisin. OriCamping Oy pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.

OriCamping Oy pidättää oikeuden hintojensa muutoksiin.

OriCamping Oy pidättää oikeuden vaihtaa asiakkaan varaama majoitustila tarpeen vaatiessa toiseen, mahdollisimman paljon varattua vastaavaan majoitustilaan.

Avaimet ja siivous

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtösiivouksen voi tilata vielä tulopäivänä hintaan 25€.

Avaimet on noudettavissa leirintäalueen infosta/vastaanotosta aukiloaikoina. Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.

Aikaisemmasta sisäänkirjoittautumisesta ja myöhäisemmästä uloskirjoittautumisesta sovittava 2-3 päivää etukäteen henkilökunnan kanssa.

Asiakkaan on aina käytettävä lakanoita ja tyynyliinaa.

Mökeissä on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanat, tyynyliina). Liinavaatteet voitte tilata majoitusvarauksen yhteydessä, jolloin ne toimitetaan valmiiksi mökille, tai voitte vuokrata ne mukaan vastaanotosta, 10€/hlö.

Vuokraliinavaatteet tulee olla pakattuna pesupusseihin, kun kohde luovutetaan.

Mikäli siivousta ei ole tilattu, asiakas huolehtii lähtösiivouksesta.

Edellytämme, että siivouksessa huolehditaan mm. seuraavista asioista: roskien pois vienti, vuodevaatteiden viikkaus, lattian lakaisu ja huonekalujen sekä puutarhakalusteiden ja muiden tavaroiden vieminen paikoilleen. Ruokatarvikkeet tulee myös viedä pois ja piha-alue siivota mm. tumpit tuhkakuppiin.

Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat roskiksessa, jääkaappi tyhjänä sekä piha-alue siistinä mm. tumpit tuhkakuppiin.

Tarkemmat siivousohjeet löytyvät mökistä.

Mikäli majoituskohde on jätetty kokonaan siivoamatta tai jos kohde vaatii siivousta asiakkaan siivouksen jälkeen, OriCamping Oy laskuttaa 50€. Eritesiivous 100€/kerta.

Henkilömäärä ja piha-alue

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä siinä on ilmoitettu
olevan vuode ja lisävuodepaikkoja.

Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa kohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia ennakkoon henkilökunnan kanssa.

Teltan, asuntovaunun tai vuokrattavan välineen (mm. peräkärrykylpytynnyri) käyttö kohteen tontilla ilman OriCamping Oy lupaa on kielletty.

 Lisähenkilöistä veloitetaan erillinen 20€ lisähenkilömaksu/vrk.

lemmikit

Lupa lemmikin tuonnista leirintäalueelle on pyydettävä aina etukäteen.

OriCamping Oy ei vastaa eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista. 

Säynäniemen leirintäalueella ei ole allergiamökkejä.

Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 50€ lisämaksu/vrk.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty leirintäalueen kaikissa sisätiloissa, ml. majoitustilat.

OriCamping Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 250,00€ tuuletusmaksu/kohde.

hiljaisuus

Säynäniemen leirintäalueella on käytössä yleinen hiljaisuus yöaikaan klo 2306, jota asiakkaiden tulee noudattaa.Tähän poikkeaman tuovat tapahtumat, joista tiedotamme etukäteen.

Hiljaisuuden aikana kaikenlainen metelöinti ja muu häiriköinti alueella on ehdottomasti kielletty. Jos majoittujat tai heidän vieraansa aiheuttavat tänä aikana kohtuutonta häiriötä alueen muille majoittujille tai naapurustolle, heidät voidaan välittömästi poistaa alueelta. Tässä tapauksessa majoittujat joutuvat luovuttamaan mökin välittömästi, eikä heillä ole oikeutta vaatia majoittumisesta suorittamiensa maksujen palauttamista.

Häiriötapauksissa varaamme oikeuden periä varauksen tehneeltä ja häiriötä aiheuttaneelta majoittujalta 500€ suuruisen maksun.

Mahdolliset häiriöt alueella tulee ilmoittaa suoraan poliisille.

Hätänumero on 112.

Reklamaatiot

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja
valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan

leirintäalueen henkilökunnalle tai OriCamping Oy:lle sähköpostitse.

Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista em. tahoille, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa ja hän
menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

OriCamping Oy pidättää oikeuden hintojen sekä varausehtojen muutoksiin.